Cine este temutul lider interlop care îi asigură protecția Biancăi Pop, după ce a spus că a fost violată: „M-a ajutat la greu”

 

După ce a susținut că a fost drogată și violată, în apărarea Biancăi Pop a sărit un temut lider interlop care acum îi asigură protecția fostei ispite! Bruneta a dezvăluit ce relație este între ea și bărbat, de fapt, și cum se simte acum.

În urmă cu câteva zile, Bianca Pop acuza că a fost drogată și violată. În urma presupuselor agresiuni, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a ajuns la Spitalul Floreasca, unde a primit îngrijiri medicale.

După episodul marcant din viața ei, Bianca Pop a apelat la ajutorul unuia dintre cei mai temuți interlopi din Capitală, nimeni altul decât Bebino, cunoscut sub numele de „King Kong din Berceni”, fiind unul dintre liderul din Clanului Sportivilor.

Ce relație are Bianca Pop cu Bebino

Bianca Pop a mărturisit că deși nu se cunoșteau personal, între cei doi s-a legat acum o frumoasa prietenie. Mai mult de atât, fosta ispită a dezvăluit că incidentul traumatizant a schimbat-o radical, iar acum tot ce își dorește este liniște și pace, lucruri pe care protecția lui „King Kong din București” i le poate oferi.

„Este un prieten bun, dar nici nu ne cunoșteam personal. Am eu alte relații. M-am lansat pe piața muzicală și o să merg la evenimente cu garda de corp. Vreau liniște, pace, distracții și atât.

M-am schimbat. Am grijă de mine. Am prieteni care m-au ajutat la greu. M-au facut mai puternică, nu mai am cum să plâng. Numai râd, dansez, mă distrez. Vreau să imi găsesc liniștea, să văd ce fac.” a spus Bianca Pop.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest