Cine este vedeta care și-a angajat un servitor care să îi țină umbrela deasupra capului atunci când plouă

 
+3 click pentru
galerie

Showbiz-ul internațional este plin de vedete care au fel și fel de... doleanțe. Așa cum a fost și în cazul unei celebrități de la Hollywood care și-a angajat un servitor, pentru a-i ține umbrela deasupra capului atunci când plouă.

Nu este nicio glumă! Kortney Kardashian, căci despre ea este vorba, a făcut cu ultima apariție în public. Pentru că este o divă care se respectă, sora „problemă” a lui Kim Kardashian a angajat un bărbat care să îi țină umbrela deasupra capului, cât ea se delecta cu un suc.

Familia Kardashian a fost de nenumărate ori în centrul unor scandaluri de proporții! Unul dintre ele a fost provocat chiar de Kourtney care a fost acuzată că ascunde adevărata identitate a tatălui ei.

Deși toată lumea crede că Scott Dissick este părintele băiețelului, Mason, jurnaliștii din presa internațională consideră că tatăl ar fi Michael Girenti, după ce Kourtney ar fi avut o aventură cu el.

"Ne-am sarutat, ne-am atins si am flirtat. Ne-am sicanat pe canapea si apoi am mutat actiunea in dormitor, unde si-a dat hainele jos si m-a ajutat si pe mine sa ma dezbrac", a declarat Michael.

La nouă luni distanță, s-a născut micuțul Mason, pe care Kourtney l-a declarat ca fiind fiul lui Scott.

"Dupa ce am vazut poze cu cel mic insa, am inceput să-mi pun tot felul de intrebari. Mi-ar placea sa fac un test de paternitate", a mai spus Michael Girenti.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest