Cine este viitorul soț al lui Carmen Grebenișan. A fost cerută în căsatorie într-un mod grandios/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Carmen Grebenişan a avut parte de surpriza vieţii ei! Vloggeriţa a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex, bărbatul cu care are o relaţie de câteva luni. Iar dacă fosta concurentă de la „Asia Express” este o prezență extrem de cunoscută în lumea mondenă românească, nu se poate spune același lucru și de viitorul soț care nu prea se afișează pe rețelele de socializare!

Bat clopotele de nuntă în showbiz! Cererea în căsătorie a fost bine planificată de iubitul roşcatei, iar complici au fost Alina Ceuşan, cea mai bună prietenă a lui Carmen, şi soţul Alinei, Raul.

"M-am logodit, no situație! AAA! E stupid, dar nu știu ce să zic, sincer! Sunt super fericită și neașteptată. M-au luat prin surprindere în papuci de casă. O să fac un vlog pentru a vă povesti cum s-a întâmplat totul pentru că nu îmi vine să cred că oamenii ăștia știau și nimeni în lumea asta nu se aștepta la așa ceva.

Nu am vorbit despre asta, nu ne-am uitat împreună la poze cu inelul. Na, noi ne mutăm împreună, dar nu țineam neapărat la lucrurile astea și n-am crezut că o să se întâmple prea curând pentru că, nu știu, sincer, nu știu de ce! M-au șocat! A fost o seară de șoc! Nici nu mai știu ce am zis știu că am început să plâng instant. Eu nu-s genul ăla de persoană așa care să mă las impresionată de lucrurile astea romantice, poate unora li se pare că-s mai rece, dar a fost drăguț, a fost foarte drăguț!", a spus pe instastory Carmen Gerbenișan.

Cine este Alex, viitorul soț al lui Carmen Grebenișan

Deși formează un cuplu din luna februarie, Carmen Grebenișan si Alex Militaru se pregătesc deja pentru pasul cel mare. Iubitul roșcatei este o prezență extrem de discretă în social media și comparativ cu viitoarea lui soție, acesta nu postează prea multe imagini cu el.

Se pare că iubitul vedetei este de meserie farmacist și în ciuda faptului că este mai mic decât ea, iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt este mult mai puternică decât diferența de vârstă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest