Cine i-a dat foc, de fapt, mașinii Loredanei Chivu. Imagini nedifuzate până acum cu bolidul în flăcări/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Momente şocante pentru Loredana Chivu! A fost victima unei răzbunări în stil mafiot! Avem informaţii de ultimă oră după ce s-a spus că o nevastă înşelată i-a dat foc la maşină, dar şi imagini nedifuzate.

Loredana Chivu trece prin momente dificile după ce bolidul de 90.000 de euro pe care îl conducea a fost incendiat în urmă cu câteva zile. Deși inițial s-a scris că ar fi fost vorba de o răzbunare din partea unei soții înșelate cu vedete, ei bine lucrurile stau cu totul și cu totul altfel.

Se pare că fratele Loredanei ar fi luat mașina acesteia și ar fi plecat la niște prieteni, undeva în județul Focșani, unde s-ar fi întâlnit cu o domnișoara cu care ar avea o relație. Doar că tânăra era deja protagonista unei alte povești de amor cu un alt bărbat, drept urmare fratele Loredanei a primit mesaje de amenințare din partea iubitului înșelat.

Însă situația capătă o turnură spectaculoasă. Chiar daca toată lumea s-ar fi așteptat la bărbatul încornorat să fie protagonistul incendierii, se pare că cea care a dat foc mașinii a fost o femeie care bănuia că soțul ei are o relație extraconjugală cu o tânără din Bizighești. Astfel că dornică de răzbunare, aceasta a plănuit să îi incendieze mașina amantei și a oprit la un peco pentru a achiziționa benzina.

Printr-o coincidență bizară, femeia geloasă a dat peste autoturismul Loredanei Chivu și după ce a văzut-o pe presupusa amantă a soțului său umblând prin lucrurile din interiorul autoturismului, a dedus că bolidul de 90.000 de euro îi aparține, așa că i-a dat foc și a fugit.  

Până în acest moment, fosta asistentă păcătoasă nu și-a dorit sa dea nicio informație despre această situație, însă s-a vehiculat că Loredana este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate și a câștiga banii pe care îi valora autovehicului incendiat.

În clipul de mai jos vă prezentăm câteva imagini nedifuzate din momentul incendierii mașinii Loredanei Chivu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest