Cine i-a dat lumea peste cap Andreei Podărescu, după scandalul cu tatăl copilului! „Este o telenovelă”

 

Chiar dacă situaţiile prin care a trecut Andreea Podărescu, în ultima vreme, nu au fost deloc roz, iată că acum, a răsărit soarele şi pe strada ei! După ce a fost protagonista unui scandal de proporţii cu tatăl copilului ei, vedeta şi-a descoperit marea dragoste, care îi este alături şi la bine, dar şi la greu!

În ciuda replicilor acide şi a cuvintelor grele pe care și le-a aruncat cu tatăl copilului, iată că Andreea Podărescu şi bărbatul au ajuns la un numitor comun. Cei doi au decis ca de dragul copilului pe care îl au împreună, să înceteze cu scandalul şi să încerce să se înţeleagă. Mai mult de atât, bruneta a marturisit că mai durează puţin şi va avea parte de pace şi linişte, în ceea ce priveşte procesul cu fostul partener de viaţă.

Invitată la Xtra Night Show, Andreea Podărescu a vorbit cu zâmbetul pe buze despre noua poveste de dragoste pe care o trăieşte. Noul iubit nu doar că îi este aproape şi că o iubeşte din toată inima, ci a ajutat-o să treacă şi peste perioada grea din viaţa ei.

Mai mult de atât, se pare că noul partener de viaţa nu este deloc o persoană abia cunoscută. Datorită sprijinului pe care şi l-a arătat ori de câte ori a avut nevoie, Andreea Podărescu s-a îndrăgostit iremediabil de acesta şi au început ceva mai mult decât o relație de prietenie. Dar pentru că nu puţine au fost situaţiile în care s-a ales cu sufletul rănit, bruneta a declarat că de acum înainte, va fi mult mai precaută şi aşteaptă să mai treacă timpul, pentru a concretiza conexiunea amoroasă.

"Efectiv nu aveam timp să ies la întâlniri, am un copilaș de crescut. Noi nu ne cunoaștem de acum, dar nu pot să spun că e o relație. S-a apropiat în ideea să mă sprijine, a urmărit numeroasele episoade. A încercat să îmi fie alături ca un prieten, dar lucrurile au evoluat și au mers pe un făgaș bun. Adică ne înțelegem, este o relație la început, nu pot să-mi dau cu părerea foarte tare. Nu mă grăbesc, am trecut prin lucruri urâte în viața mea. Îmi doresc să ajung să îmbrac rochia de mireasă, dar nu știu dacă cu el, dar dacă dorințele mele coincid cu ale lui. A apărut în viața mea când nu mă așteptam.", a mai spus Andreea Podărescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest