Cine “i-a scos fumurile din cap” lui Ștefan Bănică Jr, după succesul răsunător din “Liceeni”: “M-au adus cu picioarele pe pământ”

 

Ștefan Bănică Jr. este un nume cu greutate, atât în lumea muzicii românești, cât și în cea a cinematografiei. Artistul s-a bucurat de un succes colosal, grație interpretării personajului lui Mihai din “Liceeni”. La 34 de ani de la ecranizare, Ștefan Bănică Jr. a recunoscut că a fost “atins” de mândrie, imediat cum a devenit faimos, însă alături de el a avut câteva persoane care “i-au scos fumurile din cap”!

Printre oamenii care i-au fost alături indiferent de situație s-a numărat tatăl său, Ștefan Bănică. Artistul a dezvăluit că atunci când a luat-o pe arătură din cauza faimei, părintele său și profesorul lui de actorie, Ion Cojar, au avut grijă să îi atragă atenția în privința atitudinii pe care o adoptase.

“Probabil că faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani și m-a împăunat un pic, mai ales după „Liceenii, dar am avut marele noroc de a-i avea lângă mine pe tatăl meu și apoi pe profesorul meu de actorie, Ion Cojar, care m-au adus imediat cu picioarele pe pământ și care m-au învățat că această profesie a noastră se învață până mori. Și așa e…”, a dezvăluit Ștefan Bănică Jr. pentru viva.ro

Și unde mai puneți și faptul că deși au trecut 34 de ani de când a intrat în pielea personajului Mihai, din “Liceeni”, Ștefan Bănică pare că a descoperit elixirul tinereții, rămânând neschimbat de mai bine de trei decenii.

”Vorba lui Mircea Dinescu: „Pentru cine nu mă cunoaște, să știi că mi-am schimbat puloverul. (râde) Încerc să am grijă de mine, fără să fac excese, și să accept schimbările normale, odată cu timpul, ca pe ceva firesc.”, a mai zis el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest