Cine îi ține companie lui Carmen Harra, în carantină: „Izolarea este un factor pozitiv”

 

Carmen Harra are tot ce și-ar putea dori de la viață: case, mașini, opera de artă și, nu pare că îi lipsește nimic. Dar cu toate acestea, obiectele nu ajută la nimic, mai ales în criza prin care trece întreaga omenire, după cum a spus și celebra clarvăzătoare. Așa că cine îi ține companie în carantină?

Nu a mai putut iubi după moartea soțului. De zeci de ani trăiește cu amintirea lui și se ghidează după semnele primite de pe lumea de dincolo. Iar noi am aflat ce se întâmplă cu celebra clarvăzătoare, dincolo de faimă și avere.

Carmen Harra și-a serbat ziua de naștere în autoizolare, singură. Dacă în alți ani făcea petreceri fastuoase cu mulți invitați care îi făceau tot felul de cadouri scumpe, de data aceasta, singurele ființe care i-au fost alături clarvăzătoarei au fost pisicile și câinii săi.

"Nu era cu nimic mai extraordinar dacă ieșeam la restaurant sau primeam niste cadouri în plus, mai ales că realizăm la ora actuală că n-au nicio valoare. Lucrurile efemere sunt lucruri care nu trec bariera timpului. Așa că izolarea este un factor pozitiv." a spus Carmen Harra 

Carmen Harra este o femeie singură de mult timp. Celebra clarvăzătoare și-a iubit mult soțul pe care l-a pierdut din cauza unei boli grave, la vârsta de 59 de ani. Vedeta a știut pe durata căsniciei că regretatul ei soț nu va atinge vârsta de 60 de ani, dar dragostea pentru bărbatul ei a continuat și după moartea acestuia.

"A fost o iubire unică de suflete pereche. Își punea poze cu mine la store-ul de antichităti și îi spunea fiică-mii să nu spună, ca să nu știu că se lăuda cu mine. Când l-am găsit pe soțul meu, nu mai știam pe unde să merg. Sun îndrăgostită în eternitate de el și va rămâne pentru totdeauna iubirea vieții mele. Frica lui a fost că dacă el o să moară, eu am să mă prabușesc și i-am promit că o să îi onorez existența atât cât am de trăit și eu și am să încerc să fac tot ceea ce pot."

Iar tot ce a făcut, a făcut foarte bine. Vedeta a reusit să strângă o avere impresionantă în SUA, atât din consiliere, cât și din cărțile pe care le-a scris. Iar banii vin în continuare, din drepturile de autor. Carmen Harra deține și o casă fabuloasă în Florida și un apartament în New York.

Și dacă are o avere mare, cele mai scumpe genți, haine de la cei mai mari designeri, toate acestea nu îi pot ține companie lui Carmen Harra. Iar în momentele cele mai dificile a rămas singură.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest