Cine l-a întâmpinat pe Papa Francisc, la sosirea pe meleaguri româneşti. Cum a fost primit Suveranul Pontif VIDEO

 

Papa Francisc a aterizat în România, chiar în urmă cu câteva momente. Suveranul Pontif a fost aşteptat cu sufletele la gură de 500 de persoane, pe Aeroportul Otopeni.

Sanctitatea Sa a fost întâmpinat de o delegaţie oficială. Preşedintele României, Klaus Ionhannis, împreună cu soţia sa Carmen Ionhannis au fost cei care l-au aşteptat. Alături de aceştia s-au aflat şi preasfinţitul Robu, dar şi secretarul de stat, însoţit de alţi oficiali din Guvernul României.

Garda de onoare a organizat un moment deosebit pentru a-l întâmpina aşa cum trebuie pe Suveranul Pontif. Este pentru prima dată când Papa Francisc ajunge în România, Sanctitatea Sa urmând să stea trei zile în ţara noastră, de pe 31 mai până pe 2 iunie, când va ajunge în Blaj.

Papa Francisc a fost întâmpinat cu superbe buchete de flori, iar modestia Suveranului Pontif a fost văzută încă din primele secunde ale sosirii sale, pe meleaguri româneşti. Cu un zâmbet larg pe buze, Papa Francisc a salutat mulțimea fericită și s-a bucurat de toată atenția celor care au venit să-l vadă pe acesta în carne și oase şi pentru a primi binecuvântarea Sa. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest