Cine s-a ocupat de parastasele Zinei Dumitrescu, de fapt, după ce fiul ei nu a iertat-o nici după moarte: „N-a venit nimeni”

 

Zina Dumitrescu a fost dată uitării la un an de la trecerea în neființă! Fiul „mamei modei românești” nu doar că nu i-a organizat pomana de un an, dar se pare că nici nu a participat la parastasul pregătit de directorului azilului în care și-a petrecut ultimii ani de existență.

Contactat de reporterii Antena Stars, directorul azilului în care a stat Zina Dumitrescu în ultimii ani, Ion Cassian, a dezvăluit că el, personal, s-a ocupat de organizarea parastasului de jumătate de an, cât și de un an, al fostei creatoare de modă.

Cât despre relația cu fiul regretatei Zina, Ion Cassian a mărturisit că nu a mai vorbit cu el de la înmormântare:  „Nu am mai luat legătura cu fiul dânsei, deci nu am mai ținut legătura de când a decedat doamna Zina. De parastas ne-am ocupat noi, adică noi am facut un parastas și la șase luni și la un an de zile. N-a venit nimeni, decât noi, angajatii si doamnele colege cu dânsa. Cu fiul dânsei nu am mai vorbit. Am mai vorbit o dată la telefon și după aceea a refuzat să mai vorbească cu mine în totalitate.” a spus Ion Cassian, directorul azilului în care a trăit Zina Dumitrescu.

Printre persoanele care nu mai știu nimic de fiul Zinei Dumitrescu se numără și Cătălin Botezatu: „Nu știu nimic. L-am lăsat în pace, nu știu nici ce s-a întâmplat cu urna, nu știu nimic, nimic. Eu știu că fetele i-au mai împărțit, dar e posibil să nu se fi făcut parastas. Nu știu, parcă el a avut o dușmănie. Dacă el nu an vrut să vorbească cu nimeni nici după moartea ei. Mă rog, a mai vorbit cu fetele, așa, de rusine.” a spus Cătălin Botezatu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest