Cine și de ce o șantajează pe Elena Ionescu. I se cere o sumă de bani fabuloasă!

 

Elena Ionescu trece prin momente teribile! Artista este șantajată de o persoană necunoscută și i se cere o sumă de bani fabuloasă! Ce a pățit cântăreață?

Elena Ionescu este distrusă, după ce a ajuns victima unui atac cibernetic! Pagina artistei de Instagram a fost spartă de un hacker, iar persoana necunoscută îi cere o sumă de bani fabuloasă ca să poate intra, din nou, în posesia contului său!

Elena Ionescu a dat de știre apropiaților despre situația neplăcută în care se află, pentru a o ajuta să își recupereze contul de Instagram. Cu 206.000 de urmăritori și peste 3.000 de fotografii, artista se află la un pas să își piardă toată munca din social media, iar asta din cauza unei persoane care vrea să îi facă rău dinadins.

Mai mult de atât, persoana în cauză îi cere artistei o mie de euro pentru a intra în posesia contului pentru care a muncit atâția ani și unde păstra legătura cu fanii ei. Potrivit Spynews.ro, Elena Ionescu se află la limita disperării din cauza situației în care a fost pusă, fără să știe cum ar trebui să o gestioneze.

Vedetele din showbiz, victimele hackerilor

Din păcate, în ultima vreme, din ce în ce mai multe persoane publice au rămas fără conturile de instagram, după ce au fost victimele hackerilor. Printre vedetele din showbiz s-a numărat și Mirela Vaida, în urmă cu doar câteva luni, când a sesizat că pagina sa instagram fusese blocată și toate datele sale au fost șterse.

Tot printr-o situație similară a trecut și Paula Seling, însă în cazul ei, hackerii nu doar că au avut acces la toate informațiile sale, ci au încercat si să o discrediteze, postând tot felul de lucruri jignitoare în numele ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest