Cine sunt finaliștii de la „Asia Express”. Eliminare surpriză la cursa pentru ultima șansă! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Asia Express este una dintre cele mai dure competiții la care vedete din România au avut ocazia, vreodată, să participe. Toate echipele care au pornit pe „Drumul Comorilor”, în câștigarea premiului cel mare, s-au lovit de felurite obstacole, iar modul în care le-au depășit a reprezentat un pas spre cunoașterea de sine. Timpul a trecut, iar aventura Asia Express se apropie de final, cu pași repezi. Astfel că în ediția de miercuri seară, pe 15 aprilie, au fost desemnați finaliștii competiției!

După ce echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost victorioșii semifinalei, fiind prima echipă care merge în finală, echipele formate din Adda și Cătălin, Speak și Ștefania, dar și Alex Abagiu și Radu au dus o luptă crâncenă pentru a ocupa un loc în ultima etapă.

Cele trei cupluri de vedete au pornit în cursa pentru ultima șansă pentru a face parte din finaliștii în sezonul 3 al competiției „Asia Express”. După misiunile provocatoare și un nivel foarte mare de dificultate, cele două cupluri pentru care „Asia Express” continuă sunt formate din Adda și Cătălin și Speak și Ștefania. Astfel că, cei care au primit ancora roșie la finalul acestei ediții au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț.

Abagiu, prima reacție după eliminare

„Si uite asa s-a incheiat ceea ce a insemnat @asiaexpressromania pentru noi: cu zambetul pe buze, cum am incercat sa fim tot sezonul. Nu as fi crezut niciodata ca o sa rezistam atat de mult si oricat de pregatit am crezut ca sunt, am fost surprins in fiecare zi. La capat de drum sunt recunoscator: recunoscator ca am avut aceasta oportunitate, recunoscator lui @raduno ca mi-a fost camarad in aceasta calatorie si recunoscator voua ca v-ati uitat saptamana de saptamana!

Dar mai ales cele mai mari multumiri le am pentru intreaga echipa care nu se vede, cei din spatele camerelor, ei sunt adevaratii performeri ai acestei competitii!” a fost mesajul scris de Alexandru Abagiu pe contul său de socializare, după ce a fost difuzată eliminarea echipei sale din competiția „Asia Express”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest