Cine sunt vedetele care au trăit experiențe incredibile pe Muntele Athos și ce semne divine au primit în locul sfânt

 

Muntele Athos este locul pe care mulți credincioși aleg să îl viziteze și nici vedetele noastre nu fac excepție. În locul sfânt se găsesc 20 de mănăstiri, peste 10 schituri și o mulțime de biserici ortodoxe, așa că nu este de mirare că multe personalități din România aleg să se reculeagă acolo.

Cunoscut drept un om religios, Gigi Becali vizitează anual Muntele Athos. Milionarul român a donat sume fabuloase de bani pentru a-i ajuta pe călugări. Omul de afaceri ar fi trimis peste cinci milioane de euro către preoți, suma cu care a ajutat la construirea mai multor lăcașuri de cult pe muntele din Grecia.

Cu toate că este obișnuit să trăiască în lux, Gigi Becali nu a avut nicio problemă în a mânca din străchini cu călugării, de a găti sau chiar de a dormi pe jos, oferind încă o dată o lecție de smerenie și modestie.  Gigi Becali a facut un ritual în a vizita an de an Muntele Athos, iar în 2012, omul de afaceri și-a sărbătorit ziua de nastere în lăcașul sfânt.  

Si nu doar Gigi Becali a trăit experiențe incredibile în locul sfânt, ci și Mihai Morar și Daniel Buzdugan au avut parte de momente care le-au dat fiori, odată ce au ajuns acolo.

„În momentul în care am ajuns acolo, nu am vrut să îmi fac niciun plan, nu m-a stresat absolut nimic. Am luat lucrurile asa cum sunt și am făcut foarte bine. E o călătorie spirituală. E foarte greu să trăiește în smerenie, așa cum e stabilit în lumea noastră, dar dacă te întorci de acolo mai smerit, este un pas înainte” a spus Mihai Morar, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest