Cine vor fi, de fapt, nașii lui Speak și Ștefania în ziua cea mare: „Vrem să ne gătească Sorin”

 

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton de la ora actuală. Participarea la „Asia Express” le-a permis telespectatorilor să îi cunoască așa cum sunt ei cu adevărat și mare le-a fost mirarea când au descoperit doi oameni extrem de deschiși, care au reușit sa le fure inimile tuturor prin naturalețea lor.

După ce Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în cadrul competiției, în presă s-a vehiculat că cei care îi vor năși vor fi Sorin Bontea și soția sa, datorită prieteniei incredibile care s-a legat între celebrul bucătar și cei doi amorezi pe „Drumul Comorilor” din Asia Express.

Ca să pună stop tuturor speculațiilor, Speak a dezvăluit că Sorin Bontea le va fi bucătar la nuntă, iar părinții spirituali au fost aleși cu mult înainte de participarea în competiție. Nașii celor doi vor fi managera lor, Monica Munteanu și soțul ei, potrivit okmagazine.

Cât despre data cununiei, Speak a dezvăluit pentru sursa menționată anterior că deocamdata nu au stabilit-o, dar ce știe cu certitudine este că Ștefania se va ocupa de absolut toate detaliile nunții.

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a spus Speak pentru okmagazine.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest