Cine-i alină suferința Mariei Cârneci după moartea soțului: „Nu l-am visat niciodată”/ VIDEO

 

Maria Cârneci a făcut dezvăluiri dureroase despre cum se descurcă după ce și-a pierdut partenerul de viață. Interpreta de muzică populară a mărturisit cum a ales să meargă mai departe și cine îi alină suferința după moartea soțului.  

Soțul Mariei Cârneci s-a stins din viață, în urmă cu opt luni, din cauza unei boli crunte. Invitată în platoul emisiunii „Star Matina”, marea interpretă de muzică populară a dezvăluit că încă nu poate depăși faptul că a rămas singură, fară marea sa iubire.

Artista a mărturisit că și-ar fi dorit să îl viseze măcar o dată de când nu mai este lângă ea, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Chiar și așa, Maria Cârneci are grijă de sufletul bărbatului care i-a fost alături atâția ani și după moarte, făcându-i parastase și împărțind mâncare nevoiașilor.

”Nu l-am visat niciodată. De fapt o singură îl auzeam, de văzut nu l-am văzut, nu l-am visat! Am fost atentă să împart întotdeauna pentru tot ce am iubit, nu l-am visat!”, a spus ea la Star Matinal!

Cine îi alină durerea

În ciuda faptului că are sufletul sfâșiat de durere, Maria Cârneci reușește să mai uite de suferință atunci când se întâlnește cu cele două nepoțele ale sale, care încă nu știu că bunicul său s-a stins din viață, dat fiind că sunt încă foarte mici ca să înțeleagă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest