Ciro Castellano, declarații dure despre nora sa: ”Antonia este ca o prietenă pentru Maya, nu ca o mamă”

 

Antonia şi Alex Velea se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară! Iar cei care au dat totul din casă au fost chiar artiştii.

Ei bine, Antonia şi Alex Velea au găsit o modalitate inedită să anunţe că vor deveni, din nou, părinţi. Cei doi au publicat o fotografie cu micuţul Dominic surprins într-o ipostază de zile mari! Băieţelul artiştilor poartă un body cu un mesaj mai mult decât explicit:"Un frăţior va veni curând". Şi, bineînţeles, fanii au fost primii care au reacţionat!

Alex Velea şi Antonia sunt în culmea fericirii de când au aflat că familia lor se va mări. Şi dacă ar fi să ne luăm după mesajul de pe body-ul lui Dominic, în burtica Antoniei creşte de pe-o zi pe alta... tot un băieţel.

Tatăl lui Vincenzo Castellano, Ciro, a făcut primele declaraţii despre sarcina Antoniei pentru ”Star Magazin”:

”Am aflat de sarcina Antoniei și îi dorim sarcină ușoară.  Maya a aflat aceste vești. Copilul trebuie să stea liniștit, să se ducă la plajă. Restul, no comment. Acum o lună și jumătate a mers la Antonia. Maya urmează să meargă la școală, în clasa I. Va trebuie să facem o cerere. Mi se pare că ne obligă să facem noi cerere. Procedura s-a anulat pentru că a vrut în Italia. A trecut un an. Mi se pare că îi este frică. Nu e normal ca o mamă să refuze să facă buletin copilului. Antonia a stat la hotel cu Alex și cu Maya. Ea este un copil. Nu facem polemică cu treaba asta. A venit deja învățată și vedetă din America și s-a făcut vedetă mai mare. Nu se interesează deloc, este ca o prietenă pentru Maya, nu ca o mamă, nu se interesează de școală, ce problemă are, dacă o doare ceva. Cine o oprește să se ducă în Italia?”,
a spus încă socrul Antoniei.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest