Claire Holt, actrița din „Jurnalele Vampirilor”, a devenit mamă pentru a doua oară, după un travaliu de 27 de ore!

 

Claire Holt a devenit mămică pentru a doua oară! Actrița cunoscută în rândul românilor datorită rolulului pe care l-a interpretat în serialul „Jurnalul Vampirilor” a adus pe lume o fetiță sănătoasă tun, după un travaliu de 27 de ore!

Claire Holt și soțul ei, Androw Joblon, au devenit părinți pentru a doua oară, în cursul zilei de sâmbătă, 12 septembrie! Vestea cea mare a fost dată chiar de actrița de la Hollywood prin intermediul unui mesaj pe care l-a scris pe pagina sa de socializare, în care a dezvăluit că travaliul a durat 27 de ore și jumătate. Chiar și așa, așteptarea a meritat și a adus pe lume o fetiță complet sănătoasă și superbă.

„Este aici. Fata noastră dulce, Elle. După 27,5 ore de travaliu, ea a zburat în lume și ne-a extins inimile. Suntem atât de recunoscători pentru copilul nostru sănătos și abia așteptăm ca ea să-și cunoască fratele mai mare", a scris Claire Holt în dreptul forografiei în care își ține fetița în brațe.

Soțul artistei a scris și el un mesaj emoționant în care a numit-o pe Claire Holt “eroina mea” și i-a mulțumit pentru minunea pe care i-a adus-o pe lume.

Bebelușul Elle și-a făcut în fine apariția după 27,5 ore de travaliu. @claireholt încă o dată mi-a dovedit că este eroina mea și o adevărată luptătoare – te iubesc din toată inima. Îți mulțumesc că ai adus pe lume micuța asta dulce într-un an atât de plin de provocări", a scris actorul pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest