Claudia Ghiţulescu, dezvăluiri şocante din relația cu fostul soţ! Detalii despre divorţ: „Ne certam de la un pahar de apă”

 
+2 click pentru
galerie

Claudia Ghiţulescu are parte de experienţe din ce în ce mai neplăcute şi marcante. După ce a pierdut sarcina pe care şi-o dorea atât de mult, artista a aflat, recent, că a fost înşelată o bună perioadă de timp, de cel pe care îl considera sufletul pereche.

Îndrăgita interpretă de muzică populară trăia o frumoasă poveste de dragoste cu soţul său, motiv pentru care au decis să îşi unească destinele atât în faţa legii, cât şi în faţa lui Dumnezeu.

Dar lucrurile nu au decurs deloc conform planurilor. Ci din contră. După ce a cunoscut-o pe puştoaica de 20 de ani, alături de care a început o aventură, bărbatul s-a schimbat radical faţă de artistă. Motiv pentru care se certau din orice, iar disputele erau la ordinea zilei.

"Acum sunt foarte bine, nu mai vrea să mă uit în trecut. Asta este viaţa, merge mai departe. Nu ştiu ce s-a schimbat între noi. Acum sunt în momentul în care descopăr multe lucruri din trecut. Prima dată când am aflat de această relaţie cu o copilă a fost un mare şoc. Nu mă aşteptam la ce s-a întâmplat în căsnicia mea. Orice îi spuneam îl deranja şi eu nu înţelegeam. La un moment dat el spunea la toată lumea că el divorţează. Eu voiam să comunic cu el, dar el nu voia să vorbească cu mine. Le spunea prietenelor mele că sunt depresivă. Ne certam de la un pahar de apă, din nimicuri", a spus Claudia Ghiţulescu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest