Claudia Ghițulescu nu este dornică să redevină mireasă: „Mă bucur de viața asta liberă și frumoasă”

 

Cântăreața de muzică populară nu și-ar dori să îmbrace din nou rochia albă, mai ales că știe cum este.

 

Claudia Ghițulescu a trecut în urmă cu patru ani printr-un divorț, după ce a aflat că soțul ei o înșeală cu o puștoaică de 20 de ani. La momnetul respectiv, solista declara că soțul ei avea amantă de mai bine de un an în condițiile în care ei erau căsătoriți de doi. Drama trăită a lăsat urme adânci în sufletul artistei, care nu se arată dornică de un nou mariaj.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, cântăreața a vorbit despre situația ei actuală și a dezvăluit că este o femeie curată, căreia îi place cum decurge viața sa din acest moment. În plus, artista susține că nu ține neapărat să îmbrace din nou rochia de mireasă, mai ales că a mai făcut-o o data și știe cum este.

 

„Sunt o femeie curtată. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă, că au început evenimentele și mă bucur de viața asta liberă și frumoasă. Acum depinde, ce să zic? Dacă ar fi, nu aș ține neapărat să fac nuntă, că doar m-am văzut mireasă. M-aș îmbrăca în rochia de mireasă, că orice femeie ar face asta cred că pe fiecare zi, să fiu frumoasă, dar când te vezi mireasă și ai făcut chestia asta, parcă nu mai vrei”, a spus interpreta în exclusivitate la Antena Stars.

 

După ce a fost dezamăgită în iubire de cel cu care și-a jurat reciproc credință veșnică, solista de muzică populară susține că a devenit mult mai atentă în selecția partenerilor. „Nu știu dacă sunt mai dură, dar sunt un pic mai atentă, fiindcă apreciez că greșeala mea a fost că n-am fost destul de atentă. Acum sunt un pic mai atentă la multe lucruri, dar dură nu. A fost o lecție de viață pe care am învățat-o”, a declarat artista pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest