Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău, noi declarații halucinante despre divorțul controversat: „Sunt scârbit. Copilul nostru o să citească mizeriile ei”

 

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se încheia! Cei doi încă se luptă pentru custodia copiilor lor, după ce anul trecut au anunțat că divorțează! Scandalul capătă proporții din ce în ce mai mari, iar ultimele declarații oferite de foștii soți doar îl vor alimenta!

Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul puterilor, în războiul pe care îl poartă cu fostul soț, Gabi Bădălău. Potrivit spuselor artistei, ori de câte ori băieții merg la tatăl lor, aceștia nu sunt lăsați să vorbească cu ea la telefon și mai mult de atât, atât fostul partener, cât și rudele acestuia le spun cuvinte urâte băieților despre ea și bunica lor, femeia care i-a crescut încă de când s-au născut.

„Dar cine sunt ei? Dumnezeu? Îi întreb eu pe dumnealor, pe sora lui care este ținută de întreaga familie și care nu știe ce înseamnă greul și nu l-a știut niciodată, nu știe pentru că are un nume - Bădălău. Gabi, care nu a știut să facă nimic niciodată, este ținut tot de mami și tati și îl cheamă tot Bădălău. Sunt mamă și nu mai pot nici eu să fiu amenințată atunci când vor și când li se pune pata ca nu sunt în stare să îmi cresc copiii, că o să îi ia de lângă mine.

Nu vreau să păstrez numele, nu vreau. E doar un nume, atât. Pe mine mă cheamă Bădălău, dar în sufletul meu sunt Pătrășcanu. Nu sunt lăsați să vorbească la telefon. Li se închide telefonul. Tati, menajera, Noni cu Didi nu îi lasă să vorbească cu mine, le vorbește urât de mine și de mama, care i-a crescut.”, ne-a spus Claudia Pătrășcanu.

De cealaltă parte, Gabi Bădălău susține că prin declarațiile pe care le oferă despre familia lui, Claudia Păstrășcanu își face rău singură. Mai mult de atât, afaceristul este de părere că toate cuvintele grele pe care fosta soție le-a spus despre el până în prezent se vor întoarce împotriva ei, în ceea ce privește modul în care copiii ei o vor privi.

„Să se ducă să facă plângeri daca suntem atât de nenorociți cum spune ea. Îmi este și rușine de rușinea familiei mele, prin ce trec ei din cauza acestei fete, cu care din păcate am avut o relație. Sunt atât de scârbit și de supărat pe caracterul ei și pe modalitatea ei de a se comporta față de noi, față de copiii noștri. Nu vreau să mă enervez și o lase pe ea în continuare să facă circul. Este o vorbă românească „dacă intri în albie cu porcii, te mănâncă”. Vreau doar să fie cât mai matură și cerebrală pentru copiii noștri.

Să se gândească bine că băiatul cel mare are 6 ani și probabil o să citească mizeriile pe care le face ea la adresa mea și a familiei mele.”, ne-a spus și Gabi Bădălău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest