Claudia Pătrășcanu a desființat-o pe Bianca Drăgușanu, după atacurile subtile dintre ele: “Nu are ce căuta în preajma copiilor mei”

 
+2 click pentru
galerie

După ce preț de câteva zile, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu au lansat atacuri subtile una la adresa celelilalte, pe social media, iată că acum încă soția lui Gabi Bădălău a desființat-o direct pe blondină, despre care a spus că este un exemplu negativ pentru orice minor.

Claudia Pătrășcanu taie în carne vie! Sau mai bine zis, a tăiat-o în carne vie pe Bianca Drăgușanu, împotriva căreia a lansat un atac zguduitor! Războiul recent dintre cele două a început după ce artista a declarat că blondina ar fi invidioasă pe frumusețea ei naturală.

Ulterior, Bianca Drăgușanu a publicat un mesaj pe contul ei de socializare, subtil, dar cu siguranță adresat Claudiei Pătrășcanu: “De frumoasă… ești frumoasă. De deșteaptă… ești frumoasă”.

Enervată la culme de atacul subtil, în exclusivitate pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu i-a dat replica și a ținut să precizeze că nu își dorește ca Bianca Drăgușanu să stea vreodată în preajma copiilor ei, catalogând-o drept un exemplu negativ pentru orice minor.

”Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea).”, a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest