Claudia Pătrășcanu a dezvăluit ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău pentru cei doi copii: „Nu mai am nicio treabă cu această familie”

 

Cântăreața continuă războiul cu familia Bădălău și spune că Bianca Drăgușanu s-a aliat cu viitoarea potențială soacră.

 

Claudia Pătrășcanu susține că își crește singură cei doi copii, fiindcă ajutorul pe care-l primește de la fostul soț este insignifiant.  Ea a dezvăluit că milionarul contribuie cu doar 300 de lei pe lună pentru creșterea celor doi copii, drept urmare ea le asigură tot necesarul micuților. Artista a dezvăluit că doar o vizită la medic a costat-o de patru ori pensia alimentară trimisă lunar de Gabi Bădălău.  

 

„Atâta timp cât eu pot să fac asta și să îmi cresc copiii…mi-am crescut copiii și nu le-a lipsit absolut nimic. Au și haine de firmă, au și mâncare bună în frigider, muncesc pentru ei. Pentru cine muncesc? Pentru cine muncesc și câștig la un concert 5.000 de euro? Pentru copii, că asta avem și să le pot oferi o viață frumoasă. Pensia este de 300 de lei pe lună. Numai astăzi am cheltuit 12 milioane pe la medici pentru că sunt răciți”, a mărturisit Claudia Pătrașcanu, la Antena Stars.

 

Artista menține frontul de luptă cu familia lui Bădălău și a spus că nu permite ca micuții ei să fie crescuți în preajma Biancăi Drăgușanu, actuala parteneră a fostului ei soț: „Eu sunt o mamă cu un job foarte mișto. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zi și noapte că pot să fac un ban cinstit, că pot să merg cu capul sus. Pe mine nu m-a luat nimeni în vacanță pe banii lui, așa cum Gabi își dorește să le facă cunoștință copiilor cu actuala (....) Nu permit ca ai mei copii să stea în preajma unei astfel de femei. E dreptul meu”.

 

Claudia Pătrășcanu a mai spus că fosta soacră și Bianca Drăgușanu s-au unit și o jignesc împreună: „S-a terminat procesul, dar nu s-a terminat ce e în spate. Eu nu mai am nicio legătură cu dumnealor (n.r. părinții lui Gabi Bădălău). Chiar nu mă interesează, chiar dacă au complotat și ea (n.r. Bianca Drăgușanu) și celaltă (n.r. fosta soacră) să mă sune și să mă amenințe, să îmi vorbească foarte urât. Sunt dezamăgită de comportamentul acestei doamne, fiind și bunică. Eu nu mai am nicio treabă cu această familie, nu mă interesează unde sunt și unde se află. Mi-au transmis niște mesaje urâte. S-a întâmplat la o zi distanță. Nu mă mai interesează. Mă interesează de copii și atât. M-au sunat, m-au jignit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest