Claudia Pătrășcanu a izbucnit la adresa familiei Bădălău: „Copilul mic era pus să-mi arate degetul obscen”

 

Scandal fără precedent între cântăreață și familia omului de afaceri. Claudia Pătrășcanu a făcut publice înregistrări audio în care Gabi Bădălău îi înjură mama și susține că micuții ei sunt sechestrați, traumatizați și învățați de familia Bădălău să-i vorbească urât.

 

Claudia Pătrășcanu este în proces de divorț cu Gabi Bădălău, unul care pare interminabil. Între timp, cântăreața a făcut o serie de concesii și i-a dat posibilitatea celui care-i este în continuare soț să vadă copiii, mai mult să meargă în vacanțe cu ei. Acum, cei doi băieți sunt la Gabi Bădălău, iar artista susține că întreaga familie a acestuia încearcă să-i îndrepte pe micuți contra ei și a mamei sale. Într-o postare pe facebook, în dreptul unei înregistrări audio în care Gabi Bădălău îi jignește mama, vedeta a povestit problemele cu care se confruntă în ultima perioadă.

 

„Astăzi, familia Badalau a decis ca trebuie sa-mi aud copiii doar in prezenta lor, le a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu ii interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, imi voi auzi copiii. Copiilor mei li s-au restricționat orice legatura atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul in masa al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit intr-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama cand tatal tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii.

O bunica care ma face ”zdreanță” și ma da “dr...” de fata cu nepoții,o bunica care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urat despre mine,un tata care nu mai are limite și nu mai tine cont de nimic. Dacă ei cred ca am ajuns la capătul puterilor,se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni,ii cresc cu credința și iubire încât nicio vorba urâta despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor,nu ne poate desparti sufleteste și ii voi aștepta acasa cu toată dragostea mea.''a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

 

Cântăreața a mai precizat că micuții ei ar trăi în teroare în casa familiei Bădălău și că sunt învățați de soțul și mama acestuia să se comporte urât cu ea: „Doi copii care trăiesc in teroare emoționala. Nu stiu ce se întâmpla cu legile in țara noastră, caci in alta țara, nimeni n ar fi permis așa ceva, dar sunt mereu cu speranta ca nu toată lumea e corupta și cumpărată.

Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus sa mi arate degetul obscen,sa mi spună “valea” ,li se transmite sa mi spună ca sunt urâta,sunt cea mai rea mamă,sa nu mai vina la mine și sa rămână la ei.

Este peste orice limita și lipsa de inima sa te joci cu sufletul unor copii atât de buni. Bunica maternă nu poate sa și audă nepoții,nici sa se joace cu ei și nici sa le spună ca ii iubește,deși m a ajutat in creșterea lor de la 0 luni...... dacă se întâmpla astfel de lucruri,tatăl o injura așa cum doar el a fost educat. Îmi injura fratele,familia,copiii îmi sunt făcuți perverși și mincinoși de către aceasta familie care nu se gândesc la sufletul copiilor.

Dacă eu vreau sa vorbesc in intimitate cu copiii ,tocmai ptr a evita discuțiile dintre noi,primesc înjurături de fata cu copiii mei de la întreaga familie. Sunt 3 in care aștept sa se ia o hotărâre și ca instanța sa ia in considerare ce se întâmpla in cazul meu,cu doi copii minori care sunt alienati de întreaga familie și împotriviți.

Aveți mai jos,doar doua motive ptr care sunt îngrijorată pentru copiii mei,ptr educația lor și ce trăiesc emoțional când tatăl își iese din fire,ci nu numai. Dragi mămici,ptr cele care mi ați fost și mi sunteți alături: Nu uitați de existența Domnului,fiți tari și nu uitați ca inima voastră bate in același timp cu inima copiilor vostri!'', a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest