Claudia Pătrășcanu a petrecut din nou alături de Gabi Bădălău: „Important nu e să-ți ceri iertare, ci să nu mai repeți greșeala!”

 

Primele declarații ale cântăreței, în exclusivitate la Antena Stars, după ce a participat la petrecere alături de soțul ei.

 

Ziua de naștere a unuia dintre băieței a fost evenimentul care i-a adus din nou împreună pe cei doi. Astfel, de dragul copiilor, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat, ce-I drept doar pentru moment, securea războiului. Pentru că ei continuă să se dueleze în instanță, acolo unde revendică, fiecare cu argumentele lui, custodia pentru cei doi băieți.

 

În pofida faptului că și-au aruncat cuvinte grele și acuze reciproce în cadrul procesului de divorț ce pare fără final, cei doi foști parteneri vor să le ofere celor mici măcar aparența unei familii fericite. Drept pentru care, atunci când unul dintre copii a împlinit 5 ani, părinții și-au dat mâna și au căutat să le fie alături. De altfel, cântăreața a subliniat, la Antena Stars, că fericirea copiilor ei este mai presus de orice neînțelegere.

 

„Pentru mine e foarte important ca cei mici să fie fericiți. Copiii mei sunt toată viața mea. Ei au nevoie de amândoi. Cel mai important e să fim măcar la aceste evenimente importante din viața lor. Oricare ar fi situația între noi, consider că cei doi copii trebuie să ne aibă împreună la evenimentele importante, chiar și peste ani”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

 

Cântăreața spune că s-a refugiat în credință, după ce în viața ei a apărut un duhovnic. Astfel, a început să își schimbe perspective asupra mai multor aspecte ale existenței: Eu cred că nu este cel mai important din lume să-ți ceri iertare în fața celuilalt, eu consider că atunci când greșești trebuie să-ți dai seama, să realizezi, să nu mai repeți greșeala. Și cel mai tare e să-ți ceri iertare în fața lui Dumnezeu. (...) În viața mea a apărut un mare duhovnic. Și datorită lui am putut să trec peste toată perioada grea și să mă regăsesc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest