Claudia Pătrășcanu a pierdut șirul proceselor cu familia Bădălău: ”Bunica băieților mei s-a dus prea departe”

 

Claudia Pătrășcanu și fosta soacră vor fi astăzi în fața judecătorilor, după acuzațiile pe care mama lui Gabi Bădălău le-a adus cântăreței.

 

Mama lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe artistă că a montat camera de luat vederi și microfoane în jucăriile copiilor. Acuzațiile au venit cu ceva vreme în urmă, după ce Claudia Pătrășcanu a publicat pe rețelele de socializare o serie de materiale și discuții private ale familiei Bădălău. Termenul pentru acest process este astăzi.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de declarații vis-à-vis de această speță. „Am avut cinci procese până acum. Cred că e al cincilea sau al șaselea. Din păcate, da (n.r. fosta soacră a dat-o în judecată). Nu mi-aș fi dorit lucrul ăsta. În loc să fie lumină și să lumineze Dumnezeu mintea, nu mi-aș fi dorit. Mi se pare că s-a ajuns prea departe, mai ales cu bunica copiilor mei. Nu știu ce a fost în mintea dumneaei și ce este, dar sper să se lumineze. Nu. Eu nu am mai locuit în casa aceea din 2019, adică eu am locuit separat cu fostul soț. Eu nu am mai intrat în casa aceea (....) Îmi pare rău. Pare că bunica băieților mei s-a dus prea departe, prea departe. Copiii noștri au crescut și sunt mari, inteligenți foc, încât vreau să vorbesc numai de bine”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest