Claudia Pătrășcanu, amănunte despre probele incriminatorii în dosarul de divorț de Gabi Bădălău: „A fost un incident cu șoferul domnului”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu a oferit noi amănunte despre probele incriminatorii pe care le-a adus în dosarul de divorț de Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre ce anume s-a întâmplat weekend-ul trecut între ea și tatăl copiilor ei, de a fost nevoie și de intervenția Poliției.

Claudia Pătrășcanu a apelat la ajutorul oamenilor legii, după ce Gabi Bădălău ar fi agresat-o verbal. În momentul în care agenții ar fi ajuns la fața locului, cei doi foști parteneri de viață se aflau în mojlocul unui conflict de proporții și se filmau unul pe celălalt, în timp ce își aruncau vorbe grele.

Din cauza scandalului de proporții, agenții s-au văzut nevoiți să intervină și să îi avertizeze pe cei doi că se vor trezi cu amenzi și dosare penale pentru perturbarea liniștii publice.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Aflată în fața tribunalului pentru o nouă înfățișare în dosarul de divorț, Claudia Pătrășcanu a oferit câteva detalii despre ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și fostul soț, la Constanța. Potrivit spuselor sale, deși nu era perioada în care afaceristul ar fi trebuit să îsi petreacă timp cu cei doi băieți, vedeta i-a permis acestuia să îi ia acasă, însă nu a durat mult până când lucrurile s-au complicat.

Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul domnului Bădălău. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală. N-am cum să mă pun în locul lui, el se pune în locul meu? Nu domnul Bădălău le va oferi copiilor, ci instanța. Despre ce vorbim? Instanța va oferi copiilor noștri exact ce consideră dumnealor. Îmi doresc doar să fie liniște pentru copii, dar și pentru mine.”, a spus Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest