Claudia Pătrășcanu, confesiuni dureroase: „Nu îmi imaginam că o să fiu o mamă singură, dată afară din casă cu doi copii”

 

De când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au anunțat că s-au despărțit, au ieșit la iveală detalii tot mai șocante din intimitatea mariajului lor! Cei doi acum se află într-un proces de divorț tumultuos, care pare că nu se mai termină. Și chiar dacă a făcut tot ce a putut ca situația în care se află să nu o consume, de dragul celor doi copii, artista a mărturisit îndurerată că nu și-a imaginat niciodată, că viața ei va lua o asemenea turnură.

Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să se reconstruiască de la zero, după separarea de Gabi Bădălău. Artista a părăsit Capitala și s-a mutat cu cei doi băieți ai săi, Nicholas și Gabriel, la casa ei din Agigea pentru a începe o viață nouă, departe de controversele care au dus-o la limita disperării.

La aproape jumătate de an de la despărțirea de tatăl copiilor ei, Claudia Pătrășcanu visează la un proces încheiat, la momente de liniște pentru a se putea focusa în totalitate pe creșterea celor doi băieți și la un echilibru la care speră să ajungă, odată cu împlinirea vârstei de 40 de ani.

„Este un stres pentru mine faptul că mai avem înfăţişări la divorţ, e o situaţie neplăcută, dar cu răbdare, toate vin şi trec. M-am refăcut şi vreau să uit trecutul, care nu a fost tocmai spectaculos, cel puţin nu în ultima perioadă.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru okmagazine.ro

Cât despre planurile pe care le are odată cu schimbarea prefixului, Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că din cauza decepției amoroase suferite a încetat să își mai proiecteze dorințe de viitor și trăiește mai mult prezentul. Mai ales că turnura pe care a luat-o viața ei, odată cu despărțirea de Gabi Bădălău, a fost una traumatizantă.

„Am renunţat să-mi fac visuri, mai ales după ce am trecut prin trauma asta a despărţirii. Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi. Nu-mi imaginam oricum că la 40 de ani o să fiu mamă singură, dată afară din casă cu doi copii şi dezamăgită. Dar nici nu mi-a plăcut să visez pentru a nu avea dezamăgiri.”, a mai spus Cladia Pătrășcanu pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest