Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu Gabi Bădălău. Ce i-a transmis cântăreața încă soțului ei: ”Să mă lase în pace”

 


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt separați de trei ani, din momentul în care cântăreața a anunțat printr-o postare că mariajul său cu afaceristul a ajuns la final. De atunci cei doi au fost în tensiuni uriașe, reacții dure și un scandal uriaș în presă, însă divorțul tot nu a fost pronunțat.

Într-un interviu acordat de Claudia Pătrășcanu, cântăreața a mărturisit că relația sa cu Gabi Bădălău nu e deloc una bună, iar cei doi stau tot timpul certați și nu se înțeleg. Totuși, trebuie să comunice în ceea ce privesc copiii lor, astfel că atunci sunt singurele discuții, și acelea tensionate.

”Ne mai trimitem și mesaje, mai cu supărare, mai cu aprindere, cu flăcări. Nu aveam o comunicare, ne mai blocăm, ce să spunem, dar mă supără de foarte multe ori. Eu îi cunosc de foarte bine caracterul și stilul, de aceea îl las, mă rog pentru el să fie fericit, să aibă o viață frumoasă și să mă lase în pace să fiu și eu fericită și liniștită. Mi se pare normal, acesta e cursul vieții”, a spus Claudia Pătrășcanu.

După ce în urmă cu câteva săptămâni Claudia Pătrășcanu a plecat alături de copii în vacanță în Turcia, acum vine și rândul lui Gabi Bădălău să plece cu cei mici la distracție. Cântăreața a spus că vor fi câteva zile în care cei mici vor sta în compania afaceristului, însă ea așteaptă să fie ținută la curent cu fotografii și clipuri video din partea încă soțului ei, așa cum a făcut și ea la rândul său.

"Am emoții pentru ei de fiecare dată când pleacă. Copii au plecat in vacanta, maine pleaca in Spania. Ii las in mainile Domnului. Pleaca cu bunicii si c toata familia lui Gabi. Pleaca 2 saptamani, așa ca ma relaxez si eu in acest timp, dar cu gândul la ei.", a dezvăluit la Antena Stars Claudia Pătrășcanu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest