Claudia Pătrășcanu continuă scandalul cu Bianca Drăgușanu: „Mi se pare rușinos și penibil”

 

Cântăreața nu s-a limitat la declarații acide la adresa Biancăi Drăgușanu, ci l-a luat în vizor și pe fostul ei soț, pe care-l consideră responsabil de ce s-a întâmplat.

 

Fosta soție a lui Gabi Bădălău a răspuns, în exclusivitate la Antena Stars, acuzațiilor care i-au fost aduse de către actuala iubită a omului de afaceri. Cântăreața a contra-atacat, susținând că responsabil pentru situația creată este și tatăl celor doi copii ai ei.

 

''N-am prea multe de spus în privința acestei femei și cred că toată lumea știe acest lucru. Nu vreau să intru în circul ei pe care îl face de foarte mulți ani înainte să fie cu Gabi. S-a ajuns aici tocmai din vina lui Gabi, dacă mă întrebați pe mine, un bărbat n-ar permite așa ceva mai ales că există doi copii la mijloc între mine și el. Sunt multe lucruri de spus nu vreau să stau să le înșir mi se pare rușinos și penibil. Eu ce-am avut de spus am spus în privința copiilor mei, dacă ea își permite să vorbească despre copiii mei la televizor, vă dați seama cât tupeu fantastic și ce să fac? Să mă cobor la nivelul ei? Să nu uităm de unde a venit fata asta, cum era ținută de calorifer și vândută lui y și z. M-am săturat să fiu jignită de neica nimeni. Îmi este milă de fetița ei. Eu n-am nimic de împărțit de ea.'', a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Declarațiile Claudiei Pătrășcanu au fost determinate de cele ale Biancăi Drăgușanu, care susține că este terorizată de aceasta, că a înjurat-o în repetate rânduri. ''De doi ani de zile sunt terorizată de această femeie, care îmi dă mesaje în continuu. Când o blochez, îi dă mesaje lui Gabi și nu se poate opri. Are perioade în care refulează asupra mea. Acum 2 ani, când eram în Maldive cu Gabi, mi-a dat mesaj în care ea, pacifistă, voia să se alieze cu mine și să-mi spunăă ea mie cine este el. A trecut o perioadă, a început cu atacurile asupra mea fără ca eu vreodată să-i fi dat vreun motiv. (...) Nu mă pot lăsa călcată în picioare de o ***** ridicolă de-a dreptul, care vine și zice că eu vreau circ și că eu fac circ la televizor. (...)'', a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest