Claudia Pătrășcanu, despre Bianca Drăgușanu: „Ea caută circ, viața prin presă, scandal, se agață de oricine, de orice”

 

Duelul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrscanu este la cote maxime! Acest nou episod a pornit de la un interviul Claudiei Pătrășcanu pentru Antena Stars care a enervat-o la culme pe actuala fostului ei soț. Bianca nu a putut șă se abțină și a avut o serie de remarci cât se poate de tranșante la adresa fostei soții a lui Gabi Bădălău. Replica Claudiei nu a întârziat să apară. Iată ce spune Claudia Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu a jignit-o.

În urmă cu o săptămână cântăreața a decis să vorbească deschis și direct despre actuala iubită a fostului ei șot, într-un interviu Antena Stars, iar Bianca Drăgușeanu nu a reușit să ignore replicile dure ale Claudiei. Blonda a scos tot arsenalul din dotare și a replicat cât se poate de acid. În acest context, Claudia Pătrăscanu a comentat că ea ar prefera ca fiecare să stea în pătrățica ei.

„Nu vreau să intru în polemici cu omul acesta. Eu ce am avut de spus a fost legat de ceea ce ține de copiii mei, ce își doresc ei, ce simt ei și sunt singura care are dreptul să vorbească despre copiii mei, eventual și Gabi că e tatăl lor. Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea. Eu sunt singurul om care vorbește despre copiii mei, despre ceea ce simt ei, eu nu am jignit-o, eu n-am zis absolut nimic. Nu știu de ce mă tot jignește, nici nu-mi pasă, vreau să stau departe”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușeanu susține că de fapt Claudia Pătrășcanu este geloasă pentru faptul că s-a cuplat cu Gabi Bădălău, fostul ei soț, pe de altă parte cântăreața susține că nu are motive de gelozie sau frustrare deoarece mariajul a fost încheiat de ea, nu de Bădălău.

„Nu Gabi s-a despărțit de mine în viața aceasta ca eu să fiu geloasă pe vreo femeie din viața lui sau să fiu frustrată, termenii aceștia nu-i înțeleg și nu au legătura cu mine. Eu m-am separat de Gabi, eu n-am mai vrut să am o relație cu Gabi, o căsnicie cu Gabi, nu el m-a lăsat pe mine, eu l-am lăsat pe Gabi”, a zis ea.

Cântăreața este de părere că Bianca Drăgușanu este în permanență pusă pe scandal  și este dispusă să-l obțină prin orice mijloace. De asemenea, cântăreața a subliniat că ceea ce Drăgusanu nu înțelege este că va exista în permanență o legătură între ea și Gabi Bădălău prin prisma copiilor. Mai mult, aceasta a subliniat că niciodată nu a avut confruntări cu vreo femeie din viața unui bărbat și nici nu își dorește să aibă.

„Eu știu ce caută ea, ea caută circ, eu nu caut circ, spre deosebire de ea. Cred că s-a și văzut că de fiecare dată în atâția ani toate ieșirile acestui om pe post sau mediatic au fost legate de bărbați sau de femeile din viața bărbaților. Eu n-am avut astfel de confruntări, astfel de situații niciodată. Eu nu m-am certat cu nicio femeie din viața unui bărbat în viața asta, nici n-am avut vreo intenție vreodată cu cineva din viața fostului soț, iar eu cu Gabi vom avea tot timpul ceva de împărțit, iar această femeie n-a înțeles acest lucru, noi tot timpul vor avea ceva de împărțit pentru că avem acești doi copii minunați care își doresc să ne înțelegem că suntem părinții lor, să ne spunem un bună ziua, fiecare își gestionează viața cum știe mai bine”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a mai adăugat despre Bianca Drăgușanu că se folosește de orice se poate agăța pentru a mai face scandal, iar recent a invitat-o public  la o confruntare directă. Claudia Pătrășcanu refuză categoric orice întâlnire cu Bianca Drăgușanu și spune că nu are de ce să stea lângă ea, după cât de mult a jignit-o în ultimii ani.

„Ea își gestionează viața prin presă, prin scandal, se agață de oricine, de căte ceva. Repet, n-am cum să am frustări vreodată sau gelozii pe cineva din viața cuiva, atâta timp cât eu n-am mai vrut să fiu cu persoana aceea, iar ce face ea pe la tv și zice că își dorește să se întâlnească cu mine pe la tv și să stăm fața în față, eu n-am să mă pun niciodată față-n față cu un om care pe mine m-a jignit, care m-a făcut în toate felurile, n-am nicio treabă cu ea, nu mă interesează”, mai spune Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest