Claudia Pătrășcanu, mesaj cu subînțeles pentru Bianca Drăgușanu? Și-a exprimat părerea brutal de sinceră despre operațiile estetice!

 

Claudia Pătrășcanu și-a exprimat părerea brutal de sinceră despre operațiile estetice pe contul său de socializare. Iar pentru că Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai tunate vedete din showbiz-ul autohton, nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă tot ce a spus nu a fost un atac subtil la adresa partenerei lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu se numără printre cele mai frumoase femei din lumea mondenă românească, dar și una dintre cele mai naturale, vedeta neavând la activ nicio intervenție de ordin estetic până în moemntul de față.

Curioși din fire, urmăritorii Claudiei Pătrășcanu au întrebat-o pe aceasta ce părere are despre operațiile estetice și dacă are de gând să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru mici retușuri pe ici pe colo.

Fără să stea pe gânduri, artista a răspuns și a mărturisit că deși nu are nimic împotriva femeilor care apelează la operațiile estetice, este de părere că există numeroase cazuri în care intervenția medicilor esteticieni nu este motivată.

„Acest lucru chiar nu se află printre planurile mele de viitor. Nu sunt împotriva lor atâta timp cât sunt necesare, sunt unele femei care chiar au nevoie. Nu sunt un om perfect, dar cu cât amân acest lucru, cu atât consider că e mai bine pentru noi, pentru corpul nostru și pentru modul cum vom arăta mai târziu, la bătrânețe. Nu am un nas foarte mic, nu am nici buzele subțiri, dar nici proeminente, am o dantură perfectă, nu am riduri, contează și gena pentru că am o mamă foarte frumoasă”, a spus Claudia Pătrășcanu la InstaStory.

Printre altele, Claudia Pătrășcanu a spus și că femeile ar trebui să apeleze la intervenții estetice doar în cazuri de urgență, nu de la vârsta de 20 de ani când sunt tinere. Să fi fost acesta un atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu, dat fiind ca vedeta a început să se tuneze după vârsta majoratului?

„Cred că și aceste intervenții au rolul lor și dacă vrei să le faci, să le faci după o anumită vârstă, nu de la 18 ani, 20, 25 și 30. Cu cât amânăm mai mult acest lucru, cu atât e mai bine”, a continuat cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest