Claudia Pătrăşcanu, mesaj dur la adresa lui soţului, după ce s-a vehiculat că face avere din pensia alimentară/ VIDEO

 

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au decis să meargă pe drumuri separate şi chiar dacă sunt în plin divorţ, apele nu par a se calma între cei doi. După ce s-a scris că încearcă să obţină bani de pe urma partenerului de viaţă şi implicit, să îşi reconsolideze cariera artistică, iată că vedeta a făcut primele declaraţii pentru a lămuri toată situaţia.

Ştim cu ce avere rămâne Claudia Pătrăşcanu şi nu vorbim de sume fabuloase, pentru că artista a făcut declaraţii tranşante, făcând referire la faptul că Gabi Bădălău a depus pentru divorţ, anumite acte din care rezultă că veniturile sale nu depăşesc minimul pe economie. Ceea ce înseamnă că din acest venit, se va calcula o parte, care le va reveni copiilor drept pensie alimentară.

"S-a scris in presa ca astept avere si pensie alimentara ca sa-mi reconsolidez cariera... pai daca ar fi fost asa... asteptam nu?! N-am ajuns nici macar la primul termen dat de catre instanta pentru divort. Din fericire, nu am asteptari nici de la sotul meu, nici de la instanta! Ce asteptari as putea sa am dintr-un salariu minim pe economie al sotului meu???” a scris Claudia Pătrăşcanu pe instagram.

Mai mult de atât, Claudia Pătrăşcanu a ținut sa menţioneze că este o femeie independentă şi tot ce face, este strict pentru binele copiilor pe care îi are cu Gabi Bădălău.

Pe lângă problemele legate de bani, Claudia Pătrăscanu a vorbit şi despre mutarea în Bucureşti. Artista a spus că a ales să revină în Capitală, ca băieţii să fie aproape de tatăl lor, iar acesta să nu fie nevoit sa facă naveta Agigea – Bucureşti şi invers. Totodată, vedeta a ţinut sa menţioneze că este genul de mamă care ar merge până în pânzele albe pentru copiii ei.

„Nu am solicitat nimic pentru mine personal,NICIODATA, a fost alegerea sotului meu calea judecatoreasca. Acum , sa decida legea si orice va decide va fi tot pentru copiii mei, pentru ca in primul rand ei merita TOT, pe lumea asta. Este normal ca eu, ca mama sa fac ce-mi sta-n puteri pentru ei. Pana in prezent, consider ca doar de liniste si pace au nevoie sufletele mele minunate, atat ! Restul am eu grija s-o ducem bine...pana la pensia mea, nu pana la a lor (din partea tatălui).” a scris artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest