Claudia Pătrășcanu, noi acuzații dure împotriva lui Gabi Bădălău! De ce afaceristul refuză să petreacă timp cu copiii săi/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu a lansat un alt atac dur împotriva lui Gabi Bădălău, după ce încă soțul acesteia a refuzat să își ia copiii în weekend-ul pe care trebuia să îl petreacă împreună! Artista, declarații exclusive despre situația în care a fost pusă de afacerist!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt protagoniștii unui nou război de proporții, după în urmă cu câteva zile a fost nevoie de intervenția autorităților, ca să calmeze spiritele dintre ei.

Potrivit spuselor Claudiei Pătrășcanu, deși weekend-ul care a trecut era perioada în care Gabi Bădălău trebuia să își petreacă timp cu cei doi copii ai săi, se pare că acesta a preferat să facă altceva în detrimentul întâlnirii cu micuții.

„E dureros pentru mine ca mamă. Imaginaţi-vă că singurii de care mă interesează sunt copiii. De Gabi nu mă intereasează, vă zic sincer, pntru că el toată viaţa şi-a făcut programul cum a dorit el şi cum a vrut el, nu s-a gândit la nimeni. Şi când spun nimeni mă refer că nu se gândeşte nici la ceea ce simt ei, nici la ceea ce-şi doresc ei”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Artista a mărturisit că Gabi Bădălău a refuzat cu vehemență să vină la Constanța pentru a se întâlni cu cei doi băieți, precizând că micuții nu își mai doresc să petreacă timp cu tatăl lor la București, după episodul cu Bianca Drăgușanu.  

„A fost weekendul lui de venit la Constanţa, a refuzat total acest lucru, le-a spus copiilor că va veni altădată. Copiii l-au aşteptat în curte, i-am pregătit, i-am luat rapid de la grădiniţă. (...) Refuză să meargă la tatăl lor acasă. Au şi spus că îşi doresc ca tatăl să vină aici să se joace cu ei, să meargă împreună într-un parc.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu

Supărați din cale-afară că tatăl lor nu a venit, Claudia Pătrășcanu a încercat să îi împace pe cei doi copii și să le explice că Gabi Bădălău cu siguranță a avut un motiv întemeiat care l-a împiedicat să ajungă și să se întâlnească.

„Le-a spus că nu vrea să vină pentru că nici ei nu vin la el. A doua zi, sâmbătă, copiii l-au sunat ''tati, de ce nu mai vii?'' Vineri, practic, a spus că o să ajungă sâmbătă. (...) Vinovatul în toată situaţia asta este el şi nu altcineva. El trebuie să fie conştient că are doi copii şi că are un program cu copiii. Şi dacă un părinte îşi doreşte cu adevărat să petreacă timp cu copiii lui, eu cred că trece peste orice şi lasă orice. Am încercat să le explic că probabil tati are treabă şi că va veni într-o altă zi. (...) Nici pentru mine nu e ok ca mamă să stau şi să văd motivul pentru care tatăl lor nu a venit. Nu este pentru prima oară când se întâmplă asta.  04,21  Eu îmi văd înainte de creşterea copiilor, fiecare face ce simte, repet. Pentru copii este mai dureros. Eu i-am mai explicat lui Gabi că dacă nu mă ajută şi dacă nu vrea să facă nimic în sensul să avem răbdare şi îi facă din nou să se ducă la Bolentin... copiii şi-au dorit şi îşi doresc ca el să vină mai des aici. A mai şi spus, spre exemplu, la consilierea parentală, că este drumul lung. Mi se pare prea mult! Adică e penibil, sincer.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest