Claudia Pătrășcanu, prima reacție după scandalul de la petrecerea lui Florin Salam în care a fost implicat Gabi Bădălău: „Am avut discuții și am încercat să-i explic!”

 

Cântăreața s-a arătat profund deranjată de scandalul în care a fost implicat Gabi Bădălău, care-i este încă soț, apreciind că cele petrecute la petrecerea de burlac a lui Florin Salam pot avea efecte nefaste asupra celor doi copii ai cuplului.

 

Cu nicio săptămână în urmă, Florin Salam și Gabi Bădălău au organizat o petrecere la care au participat mai multe domnișoare cu care afaceristul ar fi petrecut în timp ce este într-o relație cu Bianca Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu, care se află în divorț cu fostul ei partener de viață, deci este încă soția sa în acte, a avut o primă reacție, în exclusivitate la Antena Stars, despre acest scandal.

 

Cântăreața este de părere că tot ceea ce s-a întâmplat la pary-ul de burlăcie al cunoscutului manelist îi poate afecta pe Nicolas și Gabriel, cei doi copii ai cuplului. Vedeta dorește să le ofere acestora o educație aleasă, iar ieșirea în décor a celui care-i este încă soț poate avea efecte negative din acest punct de vedere. Chiar dacă este conștientă că omul de afaceri poate să-și trăiască viața după bunul plac, Claudia Pătrășcanu apreciază că acesta ar trebui să fie mai ponderat pentru a nu afecta educația și imaginea propriilor copii.  

 

„Gabi era văzut un om căsătorit la casa lui cu o soție așa cum trebuie. În calitate de mamă a copiilor, ce pot să spun... Mă gândesc foarte mult la copiii noștri, țin foarte mult la educația și creșterea lor. Nu pică bine. Este viața lui, face ce vrea cu ea. Dacă am avut discuții și am încercat să-i explic că mă intersează viața copiilor. Nu mai vreau să vorbesc despre el, are și el o vârstă și știe foarte bine ce are de făcut. Este viața lui!'', a declarat Claudia Pătrășcanu în exclusivitate la Antena Stars.

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț de mai bine de doi ani, iar cei doi păstrează legătura pentru copiii lor, Nicolas și Gabriel. De-a lungul timpului au avut parte de momente tensionate și agitate , însă acum situația dintre cei doi s-a liniștit și urmează să se prezinte la Tribunal pentru a putea fi finalizat divorțul dintre ei. Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de concesii, lăsându-și copiii să petreacă timp prețios cu tatăl lor, care i-a plimbat într-o serie de excursii exclusiviste, ultima dintre acestea având loc chiar de Paște.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest