Claudia Pătrășcanu, primele declarații din fața tribunalului unde se decide custodia copiilor săi: “Mi-e teamă”

 

Astăzi, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit în fața magistraților pentru a afla cine va câștiga custodia celor doi băieți. Artista ne-a oferit primele declarații din fața tribunalului unde se ia decizia finală!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut parte de o întâlnire de gradul zero, în cursul zilei de astăzi, pentru a afla cui va reveni custodia celor doi copii. Înainte de a intra în sala de judecată, artista ne-a oferit primele declarații și în ciuda faptului că era vizibil emoționată, cântăreața a mărturisit că este sigură că cei doi băieți vor rămâne cu ea!

„A venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine” a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a venit însoțită atât de mama ei, cât și de câteva prietene, însă Gabi Bădălău s-a prezentat în fața instanței singur. Cei doi nu s-au băgat în seamă, nu s-au salutat, semn că relația dintre ei nu este una deloc bună, nici măcar de prietenie, chiar dacă statutul de părinți îi obligă să țină legătura.                                                                                                        

Gabi Bădălău nu a fost de acord cu decizia magistraților

La finalul anului trecut, magistrații judecătoriei Bolintin Vale au stabilit provizoriu ca Gabriel și Nicolas, cei doi băieți ai Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Badălău să locuiască la Constanța cu mama lor, însă cu condiția ca tatăl lor să petreacă două weekend-uri pe lună alături de ei, la Bolintin Vale. Pentru că fostul soț al artistei nu a fost de acord cu decizia magistraților, astăzi se luptă din nou pentru custodie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest