Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce a fost dată iar în judecată de fosta soacră: „Nu mai știu ce să facă”

 

Artista a vorbit pentru Spynews.ro imediat după ce a aflat că este subiectul unui nou proces intentat de Rodica Bădălău.

Pe Portalul Instanțelor de Judecată a apărut un nou proces în care Claudia Pătrășcanu a fost dată în judecată de Rodica Bădălău, fosta soacră. De această dată procesul este în civil, nu în penal, așa cum s-a întâmplat anul trecut. Despre această speță, artista a vorbit în exclusivitate cu reporterii de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România.

”Da? Alt proces? Mai pot? De 6 ani tot se încearcă să mi se facă rău pe toate căile posibile. Ba au vrut să-mi ia copiii și nu au reușit, ba casa părinților, ba piedici în carieră, urmăriri, amenințări, ba că mă bagă la Obregia, ba să-mi distrugă numele și cariera. Toate căile posibile și imposibile. Ba să îmi ceară mii de euro în instanță. Nu mai știu ce să facă”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Artista a mai făcut o serie de dezvăluiri: ”De curând m-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun? Eu, la criminalistică, o femeia care nu am făcut în viața mea nimic rău nimănui, cu capul pe umeri, o mamă bună și iubitoare, o mamă care își crește copiii impecabil singură și care a luptat cinstit pentru ca ei să rămână alături de o mine așa cum este legea divină. Un prieten și un om loial, o artistă conștiincioasă, punctuală, care a muncit pentru fiecare bănuț”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest