Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău anunță marea împăcare, în loc de divorț? Cum s-au dat de gol

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pot unul fără altul! În plin divorț, cei doi dau semne de împăcare. Avocații se luptă în instanță, dar ei sunt la un pas să arunce procesul în aer. Avem detalii de ultimă oră despre relația artistei cu omul de afaceri căruia i-a dăruit doi copii.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început să se urmărească din nou pe instagram și unde mai pui că își dau like-uri la fotografii. După scandaluri și reporoșuri mai directe și mai subtile, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului cu câteva zile înainte de pronunțarea divortului.

Citate cu subînțeles, greu de aplicate în viața reală, mai ales când inima și rațiunea se cam bat cap în cap. S-au certat cât s-au certat, dar la un moment dat au anuntat că au o relație amicală de dragul celor doi copii. Însă lucrurile nu s-aju întâmplat dintr-o dată. Treptat au început să revină la sentimente mai bune, au mers împreună în vacanțe, tot de dragul copiilor, bineînțeles și nu au mai aruncat unul în celălalt cu noroi.

Cu siguranță, la început și-au dorit să uite unul de celălalt, dar inima sigur a rămas undeva în trecut. Și iată că acum s-au întors unul spre altul. Și cu schimbările apărute, ne întrebăm dacă nu cumva sunt pe calea cea bună și în curând, în loc de divorț, nu vor anunța marea împăcare, mai ales că artista ia în considerare toate variantele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest