Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului: „A venit la mine acasă”

 

Afaceristul a fost prezent la petrecerea fiului cel mare ce a avut loc la Constanța, în casa Claudiei Pătrășcanu.

 

După divorț, cei doi soți au fost la cuțite, duelându-se în instranță pentru mai multe aspecte care aveau în vedere partajul. În cele din urmă, din câte se pare, securea războiului a fost îngropată având în vedere că Gabi Bădălău a fost în vizită la copiii săi, la Constanța, iar Claudia Pătrășcanu chiar i-a pus masa.

 

Cu o săptămână înainte de ziua băiatului cel mare al lui Gabi Bădălău și al Claudiei Pătrășcanu, acesta a fost în vizită la tată, pe care l-a invitat la petrecere. Afacerisul a acceptat invitația și a petrecut timp de calitate cu copiii săi în noua casă din Constanța unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu. Fosta doamnă Bădălău chiar i-a pus masa soțului de care a divorțat, semn că lucrurile încep să se îmbunătățească între cei doi.

 

„A fost suficientă o petrecere, o va ține minte toată viața (...) Și acum Gabi a fost prezent. A venit la mine acasă, a petrecut cu copiii câteva ore. A mai fost de câte ori vine în Constanța îl invit în casă, să petreacă timpul cu copiii, să se joace, ce vor ei, să îl îmbrățișeze. A stat câteva ore cu cei mici, nu i-am deranjat. Au stat împreună, nu i-am deranjat, doar i-am dus de mâncare, atât (...) A venit Nicolas și îmi spune: „Poți să îi faci lui tati ceva de mâncare, că îi este foame?””, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Star Matinal


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest