Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou, la cuțite! Din ce cauză se judecă iar în instanță/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns, din nou, la cuțite, iar scandalul dintre ei s-a mutat în instanță. Care este motivul din cauza căruia cei doi trebuie să se prezinte în fața autorităților?

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu mai formează un cuplu de mai bine de doi ani, însă nici până în prezent, divorțul nu a ajuns la final. Iar asta din cauza faptului că nu pot ajunge la un consens în ceea ce privește custodia celor doi copii ai lor de 4 și de 6 ani.

Noul motiv de scandal dintre cei doi are legătură tot cu băieții lor. Mai precis, pentru că Gabi Bădălău se lovește de refuzul vehement al fostei partenere de viață, în ceea ce privește scoaterea din țară a micuților în scopul relaxării, afaceristul a fost nevoit să facă un apel în instanță ca să obțină aprobarea necesară pentru a putea merge cu fiii lui în vacanță.

Pe data de 24 august, Gabi Bădălău va afla dacă îi va fi permis să plece cu băieții săi în afara țarii, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni, instanța i-a refuzat cererea. Astfel că peste o lună, fiul de milionar și Claudia Pătrășcanu vor sta din nou fața în față și vor afla dacă cei mici vor putea pleca în străinătate sau autoritățile îi vor da iar câștig de cauză artistei.

Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de Bianca Drăgușanu?

După declarațiile defăimătoare făcute de Claudia Pătrășcanu la adresa ei, Bianca Drăgușanu a anunțat că o va da în judecată pe incă soția lui Gabi Bădălău, dat fiind că lucrurile pe care le-a spus în public, i-au dăunat imaginii ei.

”Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să ma lase în pace. (…) Cred că la nivelul subconștientului mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest