Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, întâlnire de gradul zero la tribunal! Astăzi se decide custodia copiilor

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor avea parte, astăzi, de o întâlnire de gradul zero la tribunal. Se va decide custodia copiilor!

Ziua de astăzi este una importantă pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Chiar dacă a trecut deja un an de când cei doi s-au separat, nu au putut ajunge la un numitor comun în ceea ce privește custodia celor doi băieți pe care îî au împreună, astfel că astăzi se vor prezenta în fața tribunalului pentru a afla odată pentru totdeauna în grija cui vor rămâne copii.

La finalul anului trecut, magistrații judecătoriei Bolintin Vale au stabilit provizoriu ca Gabriel și Nicolas, cei doi băieți ai Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Badălău să locuiască la Constanța cu mama lor, însă cu condiția ca tatăl lor să petreacă două weekend-uri pe lună alături de ei, la Bolintin Vale.

“În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00”, au decis atunci magistraţii.

Pentru că Gabi Bădălău nu a fost de acord cu decizia magistraților, astăzi, 16 iulie, cei doi foști soți se vor întâlni pentru a afla în custodia cui rămân până la urmă cei doi copii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest