Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, naşi! Petrecerea a durat până în zori

 

Bucurie mare în familia Clauiei Pătrăşcanu! Bruneta şi Gabi Bădălău au devenit părinţi spirituali. Noi avem primele imagini de la petrecere!

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au fost naşi de cununie. În urmă cu puţin timp, cei doi le-au fost alături unor prieteni buni care şi-au spus "DA" în faţa pfiţerului de stare civilă.

Îmbrăcată cu o rochiţă de culoare bleu, prinsă sub sâni pentru a-i acoperi burtica deja crescută, Claudia a radiat la fericitul eveniment. Bine, nici Gabi nu a fost mai prejos. Şi el a fost îmbrăcat foarte elegant, iar Gabi junior a fost şi el asortat cu tati şi mami.

Şi, cum era de aşteptat, pe lângă faptul că ea a urcat pe Facebook toate fotografiile de la evenimentul ce a avut loc într-un decor de basm, Claudia a postat şi un mesaj impresionant.

"Suntem fericiţi că finii noştri frumoşi ne-au ales să le fim naşi de cununie, dar şi de botez (în curând)! Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi toată viaţa!", a scris Claudia pe Facebook.

A născut în urmă cu doi ani
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au făcut nunta la sfârşitul lunii trecute. În urmă cu aproape doi ani, pe 25 noiembrie, Claudia a devenit, pentru prima dată, mamă. Ea a născut prin cezariană un băiețel sănătos, de 3,500 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor. Fiul celor doi soţi poartă numele Gabriel Alexandru. Cântăreaţa şi Gabi Bădălău sunt căsătoriţi civil încă din anul 2014 şi recent vedeta a anunţat că va mai avea un copil.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest