Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, replici acide în fața tribunalului, unde s-au luptat pentru custodia copiilor. Decizia magistraților!

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt într-un război care pare să nu se mai termine! Cei doi soți și-au adresat replici acide în fața tribunalului, acolo unde s-a ținut procesul pentru custodia celor doi copii. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise din sala de judecată și care a fost decizia magistraților.

Vizibil afectat de cele întâmplate în sala de judecată, Gabi Bădălău ne-a oferit primele declarații despre ce s-a întâmplat în tribunal. Potrivit spuselor lui, se pare că atitudinea Claudiei Pătrășcanu a fost agresivă vizavi de el și nu au putut ajunge la un numitor comun din cauza comportamentului acid.

”Ne judecăm pentru creșeterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog”, a spus Gabi Bădălău, conform Antena Stars.

La câteva minute după ce Gabi Bădălău a dezvăluit cum s-a desfășurat procesul, Claudia Pătrășcanu a ieșit și ea din sala de judecată și a infirmat toate spusele fostului partener de viață. Mai mult decât atât, artista a mărturisit nu doar că nu a fost agresivă, ci nici măcar nu a scos niciun cuvânt pe gură, fiind mai preocupată de ce spuneau avocați prezenți, decât de el.  

”Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați. Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu înțeleg de ce vorbește așa cu mine... De fapt, nu mă mai surprinde nimic.” a spus Claudia Pătrășcanu

Ce au decis magistrații

Încă nu a fost decisă custodia copiilor, iar asta pentru că Gabi Bădălău a amânat, din nou, procesul, în speranța că vor ajunge la sentimente mai bune și că nu va mai fi nevoie de intervenția magistraților.

„Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat, pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest