Claudia Pătrășcanu susține că fostul soț a dormit la ea acasă: „Eu ce să fac, să îl dau afară pe ușă?”

 

Cântăreața a spus că fostul soț, Gabi Bădălău, a dormit la ea acasă. Declarațiile incendiare făcute de artistă, care a pus pe primul loc relaxarea omului de afaceri.

 

Claudia Pătrășcanu a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Gabi Bădălău. De ziua copilului cel mare al cuplului, afaceristul a fost în casa fostei sale soții. Și a avut parte de un tratament regesc, după cum a declarat artista. În exclusivitate la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a povestit cum au stat lucrurile. Ea a spus că i-a întins masa, ca pe vremuri, lui Gabi, apoi l-a lăsat să se relaxeze. De aceea, este motivul pentru care artista nu înțelege vorbele dure aruncate de fostul soț la adresa ei.

 

”A intrat în casă, i-am pus să și mănânce, și ce credeți? A și adormit, și-a făcut somnul de frumusețe la prânz, că doar a venit de la Bolentin, era drumul lung. Și eu ce să fac, să îl dau afară pe ușă? Nu, am închis ușa și l-am lăsat să doarmă, să se relaxeze. Ca după, să iasă pe la televizor și să mă defăimeze”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Star Magazin.

Gabi Bădălău a avut un atac fără precedent la adresa Claudiei Pătrășcanu, după ce aceasta a declarat că este singura femeie care-i poate pune capac. ”O penibilă! Ce pot să zic? Acum o săptămână voia la biserică, să se călugărească, acum în lenjerie intimă. Ce treabă am eu cu femeia asta? Sunt divorțat de ea de cinci ani! E mama copiilor mei și vreau să am cu ea o relație sănătoasă și bună în privința copiilor și în creșterea lor. Atât! Nu-mi trebuie nimic altceva de la ea. Ce visează ea noaptea sau ce planuri diabolice are ea cu cearșafurile albe, e problema ei! Și dacă ar fi ultima femeie din lume, nu mai am cum să fiu cu ea niciodată!”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest