Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră, după ce Gabi Bădălău a cerut expertiză psihologică pentru copiii săi: „Cel care are nevoie e tatăl”/ VIDEO

 

Războiul de proporții dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a reînceput! Dacă lucrurile păreau că s-au mai calmat între ei, odată cu asumarea relației afaceristului cu Bianca Drăgușanu, situația a explodat din nou între cei doi foști soți!

Claudia Pătrășcanu l-a făcut cu ou și cu oțet pe Gabi Bădălău, după ce acesta ar fi contactat-o să își ia înapoi copiii care se aflau alături de el, pentru a putea merge la un eveniment privat alături de Bianca Drăgușanu.

Iar pentru ca Gabi Bădalău i-a cerut Claudiei Pătrășcanu să își mintă micuții în ceea ce privește motivul pentru care nu mai pot petrece timp alături de el, artista a răbufnit.

”Mi-am dorit să fie bine, o înțelegere între mine și tatăl, iar dacă el a ajuns să-și mintă copiii, să-și dorească să scape de ei din moment ce tatăl susține în instanță că eu nu las copiii la el, ce pot să-mi doresc, decât să li se facă dreptate acestor copii minori. Tatăl doar de ochii presei și a instanției ia acești copii, el nu are nevoie de acești copii”, a mai spus ea.

Un alt motiv pentru supărarea Claudiei Pătrășcanu constă în faptul că Gabi Bădălău ar fi cerut o expertiză psihologică pentru băieții săi, în ciuda faptului că au existat deja oameni de specialitate care deja au tras o concluzie în ceea ce îi privește pe aceștia.

”Au fost psihologi care au discutat cu copilul mare, ei spus de ce nu vor să meargă la tatăl lor, că nu se ocupă de ei, nu petrece cu ei, s-a cerut în instanță expertiza amplă psihologică a copiilor, eu cred că sincer cel care are nevoie expertiză e chiar tatăl, vă spun din toată inima”, spunea Claudia Pătrășanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest