Claudia Pătrăşcanu vrea să se înţeleagă şi să divorţeze de Gabi Bădălău. Joi au termen: "Să fie pace și liniște pentru copiii mei!"

 


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor întâlni din nou la Tribunal, joi, pentru termenul în procesul de divorț. Vedeta speră ca de această dată să se termine, însă susține că situația este destul de dificilă și complicată, motiv pentru care nu crede că se va sfârși prea curând procesul.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că încearcă de fiecare dată să stea de vorbă cu Gabi Bădălău pentru a ajunge la o înțelegere, însă atât el, cât și familia lui refuză să comunice.

''Urmează și procesul joi, un alt termen, alte situații. Sper să fie ultimul. Nu cred că va fi ultimul pentru că este destul de dificil și complicat. Vreau să vorbesc doar de bine, restul vom vedea ce o să se întâmple, las instanța. Trebuia să se încheie acest divorț, însă de fiecare dată mai apare câte ceva și cumva trebuie să venim cu probe.

Se întâmplă câte ceva pentru că există un comportament al cuiva și cumva tot timpul mai dă cu stângul în dreptul. Eu de atâtea ori l-am chemat pe Gabi la discuții, am chemat toată familia la discuții, inclusiv ieri, astăzi... Insist să stăm de vorbă, să discutăm pentru că noi suntem doi oameni publici și copiii noștri au crescut și ar fi mai bine să ne punem la aceeași masă și să discutăm pentru că lucrurile au luat o întorsătură și dacă acest divorț tot continuă mai ies și alte lucruri la suprafață.

''Cred că ar trebui ca doi oameni maturi să stăm la o masă rotundă și cumva să să se termine acest divorț. Nu sunt supărată, eu tot insist, eu sunt un om bun. Să fie pace și liniște pentru copiii mei și lui Gabi. Gabi trebuie să-și asume exact ceea ce face, să ia măsuri și să ia atitudine și să facă ceva cu comportamentul lui, cu viața lui, cu tot ce se întâmplă și să se gândească la copiii noștri.'', a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest