Claudia Puican, cerută în căsătorie a doua oară de Armin Nicoară: ”Al treilea nu i-l mai iau!”

 

Ce loc special a ales saxofonistul pentru a-și cere aleasa inimii! Cum a reacționat Claudia și ce locație specială au ales cei doi pentru party.

 

Armin Nicoară și-a surprins total partenera în timpul filmărilor la un videoclip. Acțiunea s-a desfășurat într-o biserică, locație considerată perfectă de saxofonist pentru a-și cere a doua oară iubita de nevastă. A mai existat o cerere de logodnă și, chiar dacă și aceasta s-a ales cu un „Da” hotărât din partea fetei, s-a încheiat rău după ce Claudia Puican a pierdut inelul primit în timp ce deretica prin casa părintească. Drept urmare, Armin a considerat oportun să repete momentul, iar locația aleasă a fost în fața altarului unei biserici, spațiu simbolic care poate contribui la unitatea cuplului.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a povestit cum au decurs lucrurile și care a fost reacția iubitei lui: „Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. (...) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (...) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică. Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat, a crezut că e vreo glumă de-a mea, dar când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat.

 

Pentru a marca așa cum se cuvinte marele eveniment, Armin și Claudia au hotărât să dea o petrecere de logodnă la care vor avea 70 de invitați. „Simularea de nuntă”, așa cum a numit-o instrumentistul, va avea loc în Turcia în timp record, mai precis sâmbătă, imediat după lansarea videoclipului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest