Claudia Puican și Armin Nicoară, nu pot face copii! „La mine este o mică problemă!”

 

Tânărul cuplu a cerut ajutor specializat din partea medicului. Claudia Puican nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns.

 

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt mai deciși ca niciodată să-și întemeieze o familie, pe care o văd cu copii mulți. Dar tocmai aici apare problema, tânărul cuplu nu poate face copii. Așa că, cei doi artiști au fost la medic pentru a cere ajutor specializat. Se pare că principala cauză ar fi un diabet pe care Armin îl are de la o vârstă foarte fragedă și pe care nu l-a controlat la timp.

 

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica mare problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, a spus Claudia Puican în fața medicului. Armin a admis că se confruntă cu această problemă și a explicat de ce nu a putut să o țină sub control. El a spus că stilul de viață de artist ar fi de vină. ,,La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim cu mâncarea prea ok. Nu am tratat prea bine problema, doar de 4 ani am încercat să țin sub control diabetul. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, a declarat Armin Nicoară.

 

Medicul le-a transmis celor doi că e nevoie de analize mai amănunțite. În perspectiva îngrijorătoare în care nu ar putea face copii, ori bebelușul ar putea avea probleme, Claudia Puican nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. ,, Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc. Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situația ma sperie foarte tare”, a spus spre final Claudia. La final, doctorița i-a asigurat că se va găsi o soluție pentru ca blondina să rămână însărcinată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest