Claudia Puican și-a luat prin surprindere soțul la petrecerea de cununie: „Vine și în calitate de invitat, dar și să cânte”

 

Cântăreața l-a lăsat mască pe saxofonist chiar la petrecerea care a avut loc cu ocazia cununiei. Ce vedetă celebră a adus la eveniment.

 

Claudia Puican și Armin Nicoară plănuiesc de ceva vreme să se căsătorească, însă au întâmpinat o serie de impedimente până să spună marele „Da” în fața lui Dumnezeu. La început, artista a pierdut inelul de logodnă, fapt care l-a dezamăgit pe instrumentist. Apoi au plecat în Antalya, în această vară, deciși să facă marele pas, dar au întâmpinat probleme cu actele, astfel încât, în cele din urmă au dat doar o mare petrecere pe pământ turcesc. Ginerică a avut după aceea probleme cu găsirea unei verighete pe măsura lui. Dar iată că, în cele din urmă a sosit și ziua cea mare, în care niciun obstacol nu a mai stat în calea unirii dintre ei. Antena Stars a fost live de la marele eveniment din viața celor doi artiști.

 

Cei doi îndrăgostiți și-au dorit ca evenimentul să fie unul restrâns, chemându-și rudele și prietenii apropiați. Mai ales că nunta, ce va fi programată la anul, se anunță una de basm, cu peste 1.000 de invitați, după cum a declarat instrumentistul în exclusivitate la Antena Stars.

 

Dar și petrecerea de cununie a fost una deosebită, presărată cu numeroase surprize. Cea mai mare i-a făcut-o Claudia Puican și Armin Nicoară. Pentru că l-a invitat să le fie aproape pe nimeni altul decât celebrul Jador. Cunoscutul manelist nu a luat doar loc la masa, ci și pe scenă pentru a încânta asistența.„Nu putea el să lipsească de la nunta mea. Este o surpriză muzicală, bineînțeles, vine și în calitate de invitat, dar și să cânte. Jador!”, a spus soția artistului, în exclusivitate pentru Antena Stars, direct din sala în care avea loc evenimentul.

 

Armin Nicoară a apreciat teribil surpriza plănuită de Claudia Puican, mai ales că bănuia că invitatul special ar fi putut avea alte planuri: „Mamă! Jador! Mă bucur că vine alături de noi, pentru că astăzi mai sunt evenimente și credeam că este la alt eveniment și nu poate să ajungă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest