Cleopatra Stratan a luat atitudine împotriva criticilor: „Povestea noastă are rădăcini mult mai adânci”

 

Cântăreața s-a săturat de toți cei care au ceva de spus împotriva relației ei cu Edward Sanda. Ce mesaj le-a transmis.

 

Nu au fost puțini cei care au apreciat că fata lui Stratan și Edward Sanda s-au grăbit atunci când au decis să ajungă atât de repede în fața altarului. Cei doi și-au jurat iubire veșnică imediat ce ea a ieșit de pe băncile liceului. A urmat mutarea împreună, iar în această vară, la foarte scurt timp, și nunta, unirea civilă, dar și cea în fața lui Dumnezeu.

 

O parte dintre urmăritorii cuplului au apreciat curajul celor doi, dar nu au lipsit nici criticii. Acuzată de mulți pe rețelele de socializare că s-a grăbit, formând unul dintre cele mai tinere cupluri din showbizul autohton cu Edward Sanda, Cleopatra Stratan nu a mai înghițit criticile și a decis să le răspundă. Tânăra cântăreață a transmis un mesaj tuturor celor care i-au criticat și le-au spus că sunt mult prea tineri pentru viața de familie.

 

Artista le-a explicat în doar câteva cuvinte că ceea ce trăiește alături de soțul ei, alții nu au trăit nici în 30 de ani de căsnicie, astfel că își dorește ca acest subiect să fie încheiat pentru totdeauna. "Cică suntem “Cel mai grăbit cuplu”Poate așa se vede din exterior, dar defapt povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate! ", a scris frumoasa artistă pe pagina sa de Instagram.

 

Cei doi vor face primul Crăciun împreună în calitate de soț și soție. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis ca sărbătrorile de anul acesta, atât Crăciunul, cât și trecerea dintre ani, să le petreacă chiar la ei acasă, alături de familia lui, dar și de cea a artistei, astfel că se vor bucura de timp de calitate alături de cei dragi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest