Cleopatra Stratan, planuri de măritiș cu Edward Sanda: “Omul cu care o să îmi petrec viața până la sfârșit”

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai fresh cuplu din lumea mondenă! Chiar dacă despre relația lor s-a vorbit cu mult înainte de confirmare, cei doi au preferat să își țină povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor... până acum. Artista a dezvăluit ce planuri are cu iubitul ei, dar și cum decurge relația lor!

Cleopatra Stratan a oferit detalii incredibile din intimitarea relației cu Edward Sanda. Deși s-au cunoscut pentru prima dată în urmă cu șase ani, artista nu s-ar fi gândit niciodată că între ei se va înfiripa ceva. Bine, asta și pentru că avea doar 11 ani.

Însă acum la 17 ani, cu liceul încă neterminat, Cleopatra Stratan este sigură că povestea de dragoste pe care o are cu Edward Sanda va dura o eternitate. Vedeta a mărturisit că deși artistul este primul ei iubit, cert este faptul că nu va mai exista un altul, dând de înțeles că are și planuri de măritis cu acesta.

„Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit, este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. (...)Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături. (...) Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă” a spus Cleopatra Statan în cadrul emisiunii „Un show de doi galbeni”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest