Cleopatra Stratan și-a păstrat numele de fată și după nuntă: ”Fiecare cu numele lui!”

 

A trecut mai bine de o lună de când Cleoptra Stratan și Edward Sanda au avut nunta. Chiar dacă în mod tradițional soția preia numele soțului, acest lucru nu s-a întâmplat în cazul proaspătului cuplu. Ce a determinat-o pe Cleopatra să-și mențină numele de familie după căsătorie. Explicația a oferit-o chiar Edward.

 

După doi ani de relație, Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 ani) și-au unit destinele la mijlocul lunii august, la Chișinău. De atunci, viața lor s-a schimbat radical. Un singur aspect nu s-a schimbat, numele de familie al celor doi. În cadrul unei emisiuni TV, artista a spus că a ales să-și păstreze numele de familie și să nu devină Cleopatra Sanda. Soțul ei, Edward a venit și cu o explicație în ceea ce privește această decizie. El a lăsat să se înțeleagă că o eventuală schimbare de nume nu ar fi fost de bun augur, având în vedere statutul câștigat de soția sa în lumea showbiz-ului cu actualul nume. Pentru că toată lumea o cunoaște drept Cleopatra Stratan. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda.

 

La mijlocul lui septembrie, cei doi au plecat în luna de miere în Sardinia. Vremea le-a dat planurile peste cap și s-au întors mai repede decât pronosticaseră. Două săptămâni am stat la soare în fiecare zi. A fost o perioadă fantastică, în care ne-am relaxat. Ne-am debarasat de griji și am încercat să ne bucurăm de vacanță în fiecare zi. Ne era dor de muncă, de studio, de orice. Ne-am întors mai devreme pentru că s-au anunțat ploi și nori”, a spus și Cleopatra la Antena Stars.

 

Ziua Cleopatrei va fi la data de 6 octombrie, așa că soțul ei i-a pregătit o mega-surpriză. ''Au fost săptămânile noastre de miere de care ne-am bucurat și a fost extraordinar, dar am pregătit ceva, nu pot să spun că este cam lângă mine și ar afla, dar e ceva de care știu că o să se bucure, știu că își dorește și eu cred că o s-o surprind plăcut [...]. Știu ce își dorește că ea mi-a zis și mi-a și bătut un apropo așa, și nu mi-a fost neapărat greu, știm ce ne dorim unul pentru altul și atunci e mai ușor să ne surprindem'', a declarat Edward Sanda pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest